Saturday, 28 September 2013

Tips door Huub Teesing op Bedrijf Lifestyle in Dubai

Bedrijf groeit in Dubai en veel Britten gaan die er zijn om uit te voeren.Maar, iedereen die denkt van operationele er moet kennis kunnen nemen van de sociale omgangsvormen vóór aanvang daar presteren,als ze geringschattend Dubai mensen, of zelfs de regels van de natie te breken te voorkomen.
Het eerste wat Huub Teesing vraagt?? bom te overwegen is te beschouwen.Nooit bekritiseren of te eigenen van een klant of een collega aan de voorzijde van anderen.Wat resulteert in een dergelijke gemeenschap gezichtsverlies zal ervoor zorgen dat de betrokkene met zijn geladen met bitterheid en maak elke aanstaande samenwerking ongelooflijk hard.Delicate gesprekken met een collega of klant moet worden gedaan in de prive.

Westerse bedrijven kunnen ervoor kiezen hun eigen operationele tijd,maar houd in gedachten dat Perzië bedrijven routine hun operationele week van Weekend tot woensdag; bedrijfstijd start om 08:00 en stoppen bij 13:00
In de zinderende warme van de zomertijd een siesta is een gemeenschappelijke oefening gehouden tot 16:00 met voeren terugkeren om direct daarna tot 07:00 Tijdens de Muslin geval van Ramadan de belangrijke dag wordt twee keer kleiner.

Volgens Huub Teesing Arabische samenlevingen outfit veel voorzichtiger dan de Europese samenlevingen als concept,en hoewel het kan comfortabeler in Dubai is er nog steeds een ongenoemd outfit regel dat zorgvuldig moet worden gevolgd.Zorgen outfits worden gebruikt dat zowel het lichaam en de divisies te beschermen maar warm en drukkend het warm kan zijn en ze moeten intelligent zijn.
De Islamitische dag van gebed en rust is weekend,dus voorkomen waardoor telefoonnummer bellen of het organiseren van conferenties met enige islamitische klanten of collega's op die dag.Tijdens de Ramadan moslims zijn niet toegestaan ??om te eten,eten of roken tijdens het overdag,maar niet gelovigen kunnen, hoewel zij begrip van het evenement moet zijn en doen zo weg van gemeenschap look.

Zakelijke conferenties met Perzië klanten of collega's kan beginnen met een zeer ongedwongen preambule.Ze vinden vaak plaats in eetgelegenheden en bars in een Dubai zakenoord plaats van een kantoor,te beginnen met hoffelijke discussie, meestal over elk andermans familieleden.
Echter,wanneer de discussie een andere bedrijfsvoering is het meestal veel sneller dan in de officiële Europese conferenties geregeld.Wanneer conferentie een handdruk wordt gevolgd door een contact van het hart met de rechterkant naar waarachtigheid tonen,en een dames zijde geschud wordt alleen als het wordt verstrekt.

Hoewel conferenties Huub Teesing blogs zijn minder officieel dan de Europese vereisten,in vergelijking zakelijke maaltijden zijn over het algemeen meer officieel.Als een strakke begrip likeur is nooit bezig,en het is essentieel dat wanneer zittende achteruit en Perzië collega of klant die de bodems van schoeisel niet worden geïnstrueerd ten opzichte van hen als die wordt beschouwd ongelooflijk onaangename in Perzië cultuur.
Je moet weten een belangrijk ding door Huub Teesing dat er vele andere, minder zichtbare do's en niet is bezig met die garanderen dat de industrie effectief wordt uitgevoerd,effectief en zonder aanstoot in Dubai,en zoals met elke organisatie deal iedereen die reist er moeten ervoor zorgen dat ze worden grondig geïnformeerd voordat ze blijven.

No comments:

Post a Comment