Saturday, 28 September 2013

Tips & Tricks door Huub Teesing voor het werken met Company in China: Hoe om te gaan met Chinese leveranciers Ondernemers

Het is overbodig om Huub Teesing te zeggen,Chinese leveranciers zijn de fabrikant op dit moment.Het ontdekken van een' made?? in China'tag in je garderobe is een vrij eenvoudig proces van deze dag.Veel producenten en investeerders probeerden hun deelnemingen in Chinese leveranciers om te beginnen met het genereren van hun producten met een goedkopere ontdekken.
Maar in de afgelopen decennia Huub Teesing is werkzaam als adviseur omgaan in Hong Kong,Huub Teesing waargenomen zoveel onnodig druppels of obstakels die deze producenten uit de Westelijke ervaren met Chinese leveranciers bedrijfssectoren en- mannen,simpelweg te wijten aan een aantal minimale misvatting en sociale variaties.

Gemeenschappelijke acties van de Chinese leveranciers Manufacturers
Hieronder zijn de hoogste twee typische gedrag van de Chinese leveranciers fabrikanten.Huub Teesing zal de redenering achter hun acties te beschrijven en als je eenmaal hun wortel aandacht weet,zou het helpen om hun mind set te begrijpen en hebben dus betere technieken in het werken met hen.

Gemeenschappelijke Gedrag # 1: Over Veelbelovende
Een van de meest typische acties van Chinese leveranciers bedrijfstakken is OVER VEELBELOVENDE.Men moet weten dat het primaire doel van zakenmensen Chinese leverancier is om het bedrijf te krijgen en ervoor zorgen dat ze in staat zijn om het inkomen te krijgen ongeacht wat zou zijn.
Ze kunnen garanderen u alles wat u gevraagd,u voorzien van een lage geschatte kosten of een zeer korte distributie doorlooptijd voordat ze uw akkoord.Echter wanneer de ontwikkelingslijn is up,kunnen ze u te voorzien van iets een beetje of zeer betreurenswaardige situatie,iets totaal uit je verwachtingen.

Hoe te pakken?
Te gaan met deze over- veelbelovende acties,in de eerste plaats,moet u de frequente industrie fabricagekosten van het goede dat u wilt punt begrijpen.Het is niet altijd eenvoudig voor jezelf om te ontdekken,zoals de meeste industrieën zou offerte u een lagere kostprijs dan de precieze kosten.
Als je een beginner bent in het werken met Chinese leveranciers producenten, probeer regionale die organisaties gebruiken om u te helpen bij het uitzoeken van een efficiëntere industrie puntkosten en u helpen bij het ??ontwikkelen van first-time zakelijke samenwerking met Chinese leveranciers industrieën.

De hierboven beschreven is niet alleen geschikt voor beginners,maar ook voor veel organisaties die reeds met Chinese leveranciers fabrikanten verbindingen hadden . De investering wordt gebruikt bij het kiezen van aanbieders lijkt zinvol om een??compleet vermijden falende in uw productieproces.
Individueel,Huub Teesing stelt voor aanbieders uit Hong Kong,als deze organisaties in Hong Kong hebben bronnen die kunnen spreken Mandarijn,dat is de voornaamste regionale terminologie in de Chinese leveranciers.Tegelijkertijd,ze begrijpen de mentaliteit van landmassa Chinese leveranciers,terwijl op een gegeven moment kennis te maken met hoe de zaken moeten worden in de beschaafde wereld.

Tip voor U: Be Genuine & Alert
Als u kiest voor Huub Teesing blogs gebruikt geen tussenpersonen in het omgaan met producenten Chinese leverancier,grootste tip Huub Teesing is naar startpunt.Wees realistisch over de garanties die zij hebben verstrekt,en voel me niet vernederen om ze opnieuw en opnieuw ondervragen.
Een andere tip is om de follow up zeer zorgvuldig op de verbetering van de ontwikkeling.De industrie zou je niet zeggen kort nadat ze merken dat er enkele probleem met het ontwerp of uw punt is een top kwaliteit problemen.Integendeel, zouden ze wachten en zwijgen totdat je het te ontdekken.Zorg ervoor dat u bent zeer bewust over de verbetering ontwikkeling

No comments:

Post a Comment