Saturday, 28 September 2013

Bedrijfsethiek : Top 7 Richtlijnen door Huub Teesing naar uw dagelijkse Perform Ethiek Illustreren

Vanuit het oogpunt van een moderne sfeer van 24/7 technische innovatie,minder mensen meer werk te verrichten Huub Teesing's,de eis voor bijna wat lijken te zijn onmiddellijke keuzes,wat aangeeft dagelijks grote werk principes is een taak voor iedere ondernemer aan werknemer
De vraag is hoe je je dag tot-dag werk ethiek aan te tonen? Deze 7 acties moeten ondersteunen u om uw eigen werk beginselen te verbeteren en bieden een hogere zelf bevrediging.

1. Evalueer uw overtuigingen
Deze fase is echt meerdere gemengd in een als je geen doel hebt in levensstijl, principes en perspectief claims.Erachter te komen uw principes als u brengen van uw doel,perspectief en principes.Zijn deze beginselen betrouwbaar en in de positionering met deze verklaringen?

2. Kijk om je doelen die Huub Teesing's sleutel tot succes is
Denk je doelen die je constant probeert te bereiken hebben gepubliceerd? Zonder doelen,waarom zouden we werken minder alleen worden betrokken over onze kwaliteit van het werk?

3. Vraag om feedback
Op zoek naar beoordelingen van gidsen,collega's evenals managers stelt ons in staat om te weten of we op focussen.Soms als gevolg van onze filtratie van ondervinden wat we zien is niet wat anderen zien.

4. Je vaardigheden
Steeds de beste in wat je doet is een grote factor.Op zoek naar voortdurende verbetering zal laten zien je echt gewijd aan een het verstrekken van een gevorderd stadium van de arbeid principes.

5. Huub Teesing gelooft dat men zijn normen moet bepalen
Wat zijn de vereisten Huub Teesing blogs voor de taak omvatten uw taak ethiek? Ga je mee te gaan met anderen en onderhandelen voor middelmatigheid of bent u ontspannen probeert te meer omdat je weet dat je het kan doen.

6. Modelleren je principes door je gedrag
Ben je dagelijkse activiteiten die erop wijzen een vergevorderd stadium van de arbeid ethiek? Als niemand kijkt,gedraag je je op dezelfde manier of heeft u passen want het is oke want niemand kijkt en kan mijn activiteiten herzien.

7. Weerspiegelen elke dag
Voordat je tot rust of ga uit voor het werk,neem een ??paar momenten voor de vertegenwoordiging van de moderne activiteiten of wat kan worden ervaren u tijdens de volgende 8 keer.

Als je echt wilt een positie als Huub Teesing in het publiek te nemen en aan te tonen uw taak principes,dan beginnen te herkennen welke werk principes zijn van jou aan het management.Met betrekking tot over anderen is meestal uit uw management.
Als je voortdurend demonstreren een vergevorderd stadium van de arbeid principes, weet je dat je deed het beste wat je kon doen en het zal goed rusten vanavond en elke komende avond.Laat anderen vrezen over degenen die kiezen om niet deel te nemen aan een hoger niveau van arbeids principes.Want het is te zijn,het is echt aan mij.

No comments:

Post a Comment